Hilversum, 29 augustus 2018

PETER KOELEWIJN KOMT MET AUTOBIOGRAFIE

 

Begin oktober verschijnt ‘Peer’, de autobiografie van Peter Koelewijn in samenwerking met popjournalist Tjerk Lammers.

In ‘Peer – zestig jaar Nederpop voor het voetlicht & achter de schermen’ vertelt hij zijn levensverhaal. Over hoe hij opgroeide in de viswinkel van zijn ouders in het Eindhoven van tijdens en vlak na de oorlog. Over zijn eerste liefdes en de liedjes die hij daarover schreef. Over zijn successen met onder veel andere Kom Van Dat Dak Af, Angeline, KL 204 (Als Ik God Was), Je Wordt Ouder Papa en Alice, Who The X Is Alice, maar ook over zijn werk als producer en liedjesschrijver voor uiteenlopende artiesten als Bonnie St. Claire, Q65, Nico Haak, Ria Valk, Helmut Lotti en Johan Cruijff. Over de vele commerciële pieken en dalen, persoonlijke vriendschappen en zakelijke geschillen. Over de vrouwen in zijn leven en over zijn kinderen.

Koelewijns enerverende leven wordt gekenmerkt door zijn niet te stuiten dadendrang, zijn muzikale talent en zakelijk inzicht, maar vooral ook door de ongelooflijke hoeveelheid avonturen en lol die hij met zijn vrienden en collega’s heeft beleefd.

Het ruim 500 pagina’s tellende boek is niet alleen gelardeerd met unieke foto’s uit Peters archief, maar bevat tevens twee extra, uitgebreide fotokaternen.

‘Peer’ is een uitgave van Mooks Publishing, Amsterdam.

-o0o-

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor informatie, foto’s en interviewaanvragen contact:

E: riamakker@gmail.com

M: 06 51 258 108

Fotocredit: Nick Kidman

Verder Bericht

2 Reacties

  1. Tjerk september 4, 2018

    Zomaar even kijken of een berichtje achterlaten werkt 🙂

Laat een reactie achter

© 2020 Mooks Publishing

Thema door Anders Norén